×

Cum comand RCA ieftin online?

1 Completeaza datele din talon si cele ale proprietarului.
2 Alege cea mai avantajoasa oferta.
3 Comanda asigurarea RCA online cu livrare GRATUITA*.

Primesti asigurarea pe email in 3 minute iar ivrarea politei de asigurare RCA este GRATUITA in toata tara cu Posta Romana.

PROGRAM LUCRU ONLINE

Luni - Vineri  09:00 - 21:00
Sambata        09:00 - 20:00
Duminica       09:00 - 18:00
Telefon: 0729 88 44 71
E-mail: contact@romasig.ro

8 afaceri compatibile cu activitatea de asistent in brokeraj

8 afaceri compatibile cu activitatea de Asistent in Brokeraj

Activitatea de asistent in brokeraj poate reprezenta o noua sursa de venit, generand astfel un profit suplimentar pentru afacerea ta. Daca administrezi deja o societate comerciala care se ocupa cu vanzarea de produse si servicii atunci pentru a desfasura activitatea de asistent in brokeraj beneficiati de un avantaj major deoarece puteti vinde polite de asigurare atat clientilor deja existenti cat si potentialilor clienti.

Regasiti mai jos 8 afaceri compatibile cu activitatea de asistent in brokeraj:

Service auto

Pentru că intră în contact cu mulți posesori de autoturisme ce au datele mașinii la îndemană. Prin urmare, service-urile auto pot oferi clienților confortul de a rezolva și problema asigurărilor RCA și CASCO, direct la service.

Service auto - asistent in brokeraj

Magazin piese auto

Pentru ca au trafic de oameni mare si intra in contact cu multi posesori de vehicule care doresc sa comande piese pentru autoturisme sau sa se informeze asupra tarifelor acestora.

magazin piese auto - asistent in brokeraj

Statii ITP

Pentru că ITP-ul nu se poate face fără asigurare RCA valabilă. Pentru situațiile in care un șofer uită să își verifice polița și o are expirată dar și pentru toate celalalte situații în care clienții au nevoie de asigurări, stațiile ITP sunt unii din cei mai de succes asistenți în brokeraj specializați pe auto. Este un serviciu suplimentar pentru care mulți clienți vă vor fi recunoscători.

Statii ITP - asistent in brokeraj

Spalatorii Auto

Pentru că, la fel ca service-urile auto, intră în contact cu mulți posesori de autoturisme ce au datele mașinii la îndemână. Acești clienți își pot achiziționa asigurările, fie cu RCA sau CASCO, în timp ce așteaptă să li se spele mașina.

Spalatorii auto - asistent in brokeraj

Evaluatori bunuri mobile si imobile

Pentru că au un business care implică discuții cu mulți posesori de autoturisme și imobile. Evaluatorii de bunuri imobile și mbile pot să le ofere clienților lor și posibilitatea achiziționării produselor de asigurare pentru bunurile respective.

Evaluatori bunuri mobile si imobile - asistent in brokeraj

Vanzari auto noi si second hand

Pentru că în momentul vânzării, dealer-ul auto trebuie să îi predea cumpărătorului și actele auto. Mașina nu are voie să iasă pe porțile showroom-ului fără asigurarea RCA valabilă. Devenind asistent în brokeraj, un dealer auto poate să anticipeze nevoile clienților și să le ofere un pachet complet de servicii, predând documentația completă, ce cuprinde polița RCA și CASCO.

Vanzari Auto noi si second hand - asistent in brokeraj

Societati de leasing

Pentru că în sistem de leasing, clientul este obligat să aibă o poliță CASCO. De cele mai multe ori, este mai comod pentru acesta să o achiziționeze direct de la societatea de leasing atunci când semnează contractul.

Societati de leasing - asistent in brokeraj

Agentii de turism

Pentru că majoritatea oamenilor care pleacă în străinătate în vacanță doresc să se și asigure pe durata călătoriei. Agențiile de turism pot oferi clienților asigurări medicale de călătorie atât contra cost sau ca beneficiu la achiziționarea vacanței.

Agentii de turism - asistent in brokeraj

Desigur, mai sunt si alte domenii de activitate compatibile cu activitatea de asistent in brokeraj, in principiu orice business care te pune in contact direct cu oamenii carora le poti prezenta produsele de asigurare pentru masina(rca si casco), locuinta, afaceri, familie. Nu mai ramane decat sa ii informezi despre faptul ca pot incheia in locatia ta orice polita de asigurare si sa le prezinti toate avantajele acestora.

Ce implica activitatea de asistent in brokeraj?

Asistentul in brokeraj intermedieaza vanzarea politelor de asigurare pentru brokerul de asigurare/reasigurare in schimbul unui comision.

Brokerul de asigurare autorizeaza si imputerniceste asistentul in brokeraj sa identifice persoanele fizice sau juridice asigurabile si sa intreprinda toate activitatile necesare indeplinirii mandatului de brokeraj, in schimbul obtinerii unui comision stabilit.

Cand ai deja o afacere si doresti sa devii asistent in brokeraj, nu mai trebuie sa iti bati capul cu foarte multe cheltuieli specifice unei firme noi: infiintarea firmei, cotabil, locatie si chirie. Tot ce ai de facut este sa iti investesti resursele in a vinde polite de asigurare clientilor existenti si celor noi.

Adauga firmei tale existente un nou cod CAEN 6622 – activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari apoi vei putea desfasura activitatea de asistent in brokeraj si genera profit suplimentar semnificativ.

De ce calificari am nevoie pentru activitatea de asistent in brokeraj?

Pentru a putea desfasura activitatea de asistent in brokeraj ca persoana juridica trebuie sa urmezi cursul de calificare profesionala a persoanelor care urmeaza sa lucreze in domeniul distributiei produselor de asigurare. Cursurile se desfasoara pe platforma e-learning, accesul la platforma este permanent in functie de programul tau. Dupa finalizarea cursului si absolvirea examenului vei obtine o diploma ce va fi valabila pe o perioada de 3 ani.

Noi ne vom ocupa de tot procesul de inscriere la curs si examinare, astfel veti beneficia de tot sprijinul si experienta noastra in acest domeniu.

Cateva conditii pe care trebuie sa le indeplinesti pe langa obtinerea diplomei de calificare profesionala sunt:

  • sa fii absolvent de liceu si sa ai diploma la indemana
  • sa nu ai cazier judiciar pentru infractiuni prevazute de legislatia financiar-fiscala
  • sa ai o reputatie buna

Daca ai deja un business si doresti sa dezvolti si activitatea de asistent in brokeraj atunci nu ezita sa ne contactezi si consideram ca impreuna putem colabora excelent.
Ne poti contacta la: 0766 431 991 sau contact@romasig.ro, fie accesand sectiunea dedicata colaboratorilor.

Vrei sa devii colaborator ROMASIG Broker?

Atunci alatura-te echipei noastre. Poti lucra de acasa, part-time sau full time.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vrei sa faci parte din echipa ROMASIG Broker? Atunci completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.

CONTACT CARIERA

Str. Felix Aderca, Bl. 7 parter, Craiova, Dolj

+40 766 431 991
+40 351 437 020

office@romasig.ro
www.romasig.ro

TOP